Ingen parfume

I løbet af kort tid belønnes det hårde arbejde og det lykkedes os at gøre Nilens Jord til en attraktiv og efterspurgt mærkevare.

Som de første i Danmark beslutter vi i 90’erne at fjerne parfumen fra produkterne. Begrundelsen er, at Kvalitet er nøgleordet for Nilens Jord. Parfume tilfører ikke kosmetik kvalitet, men er et unødvendigt indholdsstof.

At fjerne parfumen var banebrydende for sin tid og en meget stor satsning for Nilens Jord. Vi holdt vejret og krydsede fingrene. Vi kunne dog hurtigt ånde lettet op, da den kvalitetsbevidste danske kvinde meget hurtigt forstod budskabet og tanken bag.

Ingen æteriske olier

Af samme årsag som parfumen, fjernede vi siden hen også de æteriske olier fra alle vores produkter.

Ingen parabener

Det var derfor ikke en svær beslutning at fjerne parabenerne fra serien og igen var Nilens Jord den første make-up serie i Danmark, som kunne lancere en parfumefri og parabenfri pudder.

Mange nye produkter kommer til hele tiden og Nilens Jord er meget mere end solskinspudder. Den lille lerkrukke er smukt omgivet af en komplet make-up serie og som noget helt nyt har Nilens Jord introduceret en hudplejeserie og vi glæder os til at udvikle skønne produkter inden for dette univers.