PURE COLLECTION – Bronzer Brush

187

Pure Collection Bronzer Brush fra Nilens Jord er en tulipanformet pensel, som er specielt designet til at lægge en perfekt bronzer.

Bronzer Brush er en mindre kompakt pensel med bløde og fyldige hår, der føles blide på huden. Det smalle hoved gør det nemt at definere ansigt.. Læs mere

   DBA_logo_2020_label_DK_nomineret.png

DKK 175,00

Ikke på lager

" Inspireret af nordisk minimalisme, bruger vi kun de mest essentielle ingredienser til at skabe vores Pure Nordic Rituals, som giver dig friheden til at udfolde din naturlige skønhed. "

Beskrivelse

Pure Collection Bronzer Brush fra Nilens Jord er en tulipanformet pensel, som er specielt designet til at lægge en perfekt bronzer. Bronzer Brush er en mindre kompakt pensel med bløde og fyldige hår, der føles blide på huden. Det smalle hoved gør det nemt at definere ansigtet, præcist som du ønsker. Penslen kan også bruges til at lægge blush, for et mere let og naturligt udtryk. Penslen er håndlavet i en høj kvalitet med syntetiske hår, hvilket gør det nemt at opsamle produktet og derved opnå et perfekt resultat. De syntetiske hår er mere slidstærke end naturlige hår og er samtidig veganske.

Anvendelse

Kom lidt produkt på midten af penslen og påfør på de ønskede områder med blide og lange bevægelser.

Vask penslen regelmæssigt med lunket vand og en mild uparfumeret sæbe som Nilens Jord Hand Soap. Stryg altid penslen med hårene når den vaskes, og skyld den til vandet ikke længere får farve. Undgå at hårene bliver skæve ved ikke at presse dem ned i sæbevandet. Lad Penslen tørre naturligt ved at lægge den fladt på f.eks. et håndklæde.

VIL DU HAVE NYHEDER & EKSKLUSIVE TILBUD?

Vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret
Marketing by
BLIV EN DEL AF NILENS JORD UNIVERSET

Get social

1